ταμίλα-κουλίεβα-είχα-εμβολιαστεί-15-ημέ-967636
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.12.2021 | 12:27

Ταμίλα Κουλίεβα: Είχα εμβολιαστεί 15 ημέρες πριν νοσήσω

Όλοι θυμόμαστε ότι η Ταμίλα Κουλίεβα ήταν από τις πρώτες εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου που είχε παραδεχτεί δημόσια ότι νόσησε από κορονοϊό ενώ βρίσκονταν στην Ρωσία για να επισκεφτεί τους δικούς της.

Τότε, τον Μάρτιο του ’21, μίλησε για την περιπέτειά της στην Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Σήμερα, η γνωστή ηθοποιός την οποία θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και τη σειρά του Mega «Σκοτεινή θάλασσα», μιλάει για την περιπέτειά της με φόντο την διαμάχη που έχει ξεσπάσει σχετικά με το εμβόλιο.

«Το πέρασα σχετικά ελαφριά. Είχα εμβολιαστεί 15 ημέρες πιο πριν» είπε η ηθοποιός. Και διατύπωσε την άποψη ότι ο εμβολιασμός είναι υπόθεση ατομικής ευθύνης. «Ο καθένας πρέπει να πάρει την απόφαση για την υγεία του όπως κρίνει ο καθένας. Δεν μπορείς να εμβολιαστείς για να πάρεις μέρος σε μία παράσταση. Αν είναι κάποιος αλλεργικός δεν θα κάνει εμβόλιο για να παίξει στο θέατρο». Όμως, το ίδιο δεν ισχύει για τα τεστ. «Δεν γίνεται να μην θέλεις να εμβολιαστείς και να αποφεύγεις και το τεστ».

Για το #metoo και τα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ηθοποιός έχει σαφή άποψη. «Σε οποιονδήποτε χώρο είναι απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά. Είναι όχι απλώς απαράδεκτη αλλά έξω από το δικό μου το πεδίο ανθρώπινων σχέσεων».

Ως μαμά πως είναι η Ταμίλα Κουλίεβα; «Είμαι εδώ τα μισά μου χρόνια. Σαφώς μου βγαίνει και η ελληνίδα μαμά και “μην ξεχάσεις τη ζακέτα σου”, αλοίμονο. Αλλά νομίζω πως και οι ρωσίδες μανάδες κάπως έτσι είναι.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». «Δεν έχουμε ξαναδεί ένα σκηνικό τέτοιου μεγέθους να στήνεται στην Ελλάδα. Θέλω και ονειρεύομαι να δω την ταινία στη μεγάλη οθόνη με πολλή αγάπη και προσμονή».