τάκης-παπαματθαίου-δεν-φταίει-ο-σάκη-1038952
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.06.2022 | 08:00

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν φταίει ο Σάκης Ρουβάς που έπαιξε στις Βάκχες, το σύστημα φταίει»

Ο Τάκης Παπαματθαίου έχει διανύσει 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο θέατρο, ενώ μόλις τρία είναι τα καλοκαίρια που δεν έχει δουλέψει. «Έχω το ρεκόρ!», δήλωσε στο MEGA και την εκπομπή «Τι λες τώρα».

«Είμαι 40 χρόνια ηθοποιός και μόνο τρία καλοκαίρια δεν έχω παίξει. Δεν πίνω αλκοόλ, ναρκωτικά δεν παίρνω, το μόνο πάθος μου είναι το σκάκι. Είμαι επίσημα πρωταθλητής Ελλάδος στους ηθοποιούς. Όταν ξεκίνησε το Star είχα παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι που λεγόταν “Το αφεντικό τρελάθηκε”. Τότε, μοιράζαμε αυτοκίνητα», είπε αρχικά ο ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ήμουν στο πρωινό του Mega με την Έλντα Πανοπούλου, ήταν πετυχημένο, θα μπορούσε να πάει για 15 χρόνια. Κάποιοι δεν τα βρήκαν και γι’ αυτό σταμάτησε. Με την Έλντα Πανοπούλου είχαμε κάποιες κόντρες που κάποια στιγμή πήγαν να βγουν και στο γυαλί».

Ο Τάκης Παπαματθαίου δήλωσε επίσης πως δεν ήταν σωστό όταν το 1981 καταργήθηκε η άδεια του ηθοποιού, γιατί πλέον όποιος θέλει μπαίνει στο χώρο: «Ήταν μεγάλος λάθος που καταργήθηκε η άδεια του ηθοποιού. Τώρα είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε. Δεν φταίει ο Ρουβάς που έπαιξε στις Βάκχες, το σύστημα φταίει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο