Τα βασικά συστατικά για το τέλειο σεξ - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
29
Ιούνιος
Back

Τα βασικά συστατικά για το τέλειο σεξ

Αν θέλεις να αποκτήσεις το πιο καυτό σεξ της ζωής σου.. τότε φρόντισε να περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω!

Προκαταρκτικά

Για μερικούς ανθρώπους είναι πιο σημαντικό το ταξίδι παρά ο προορισμός. Συνήθως, αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει πολλά προκαταρκτικά και στοματικό σεξ. Επίσης όσο περισσότερη ώρα διαρκούν τα προκαταρκτικά, τόσο πιο πολύ αυξάνεται την σεξουαλική σας διέγερση. Φαντάσου τον εαυτό σαν ένα ηφαίστειο που μαζεύει ερωτισμό μέχρι να φτάσει στην απόλυτη κορύφωση.

Ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο

Φυσικά αυτό δεν θα συμβαίνει κάθε φορά που κάνεις σεξ, αλλά κάθε φορά που ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο που σε ερεθίζει, αυτόματα κάνει το σεξ ανεπανάληπτο. Είτε το δοκιμάζετε μαζί, είτε ο σύντροφος σου σε μαθαίνει καινούργια πράγματα, όπως και να έχει είναι ένας σημαντικός τρόπος για να απογειώσετε τη κρεβατοκάμαρα σας!

Να ξέρεις πως ο σύντροφος σου θέλει να σε ικανοποιήσει

Μπορείς εύκολα να καταλάβεις πότε ο σύντροφος σου σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και δεν ενδιαφέρεται για την δική σου ικανοποίηση. Αν αισθάνεσαι πως δεν έχει ενδιαφέρον να σε ικανοποιήσει τότε σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να καταστρέψει την ποιότητα του σεξ σε χρόνο μηδέν. Αν όμως είστε και οι δύο ενθουσιασμένοι και ενδιαφέρεστε για την αμοιβαία ικανοποίηση, τότε αυτό από μόνο του μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο σεξ, ανεξάρτητα από την τεχνική ή την εμπειρία σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!