τα-τέσσερα-ζώδια-που-θα-περάσουν-δύσκο-1100790
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.12.2022 | 11:22

Τα τέσσερα ζώδια που θα περάσουν δύσκολο Δεκέμβριο

Ο Δεκέμβριος ως μήνας εορτών έχει ευχάριστο κλίμα. Ωστόσο για τέσσερα ζώδια, οι επόμενες 30 ημέρες προμηνύουν δύσκολο… αστρολογικό χάρτη.

Η πλειοψηφία των ζωδίων, μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου, θα δοκιμάσει καινούριες εμπειρίες και θα δει τα πράγματα με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Η συνέχεια θα περιλαμβάνει διάθεση παραγωγικότητας και δημιουργίας.

Ωστόσο, τέσσερα ζώδια, θα περάσουν… «μαύρο» Δεκέμβρη.

Τα ζώδια και τι θα αντιμετωπίσουν αναλυτικά

Κριός

Ο Δεκέμβριος θα σας βρει με μια ανανεωμένη διάθεση και μια ανάγκη για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αλλά ο ανάδρομος Άρης ίσως σάς βάλει κάποια εμπόδια, μέχρι και τις 12 Ιανουαρίου, άρα καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να επικεντρωθείτε στην ξεκούραση. Από τα μέσα του Ιανουαρίου κι έπειτα, όλα θα αρχίσουν να είναι πιο εύκολα. Σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις, τώρα είναι η στιγμή για να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Αυτή η περίοδος είναι πιο γεμάτη από ό,τι συνήθως, με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες ίσως σας αδειάσουν λίγο τις μπαταρίες, όσο απολαυστικές και να είναι. Μεταξύ 5-7 Δεκεμβρίου, ίσως νιώσετε λίγο πιο ευαίσθητοι (και ευέξαπτοι) από ό,τι συνήθως, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε κάποιο ξέσπασμα, με την είσοδο της πανσελήνου στο ζώδιό σας. Ίσως είναι καλύτερα να πάρετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και έπειτα να μιλήσετε με τα πιο κοντινά σας άτομα για αυτά που σας προβληματίζουν.

Παρθένος

Αυτό το μήνα θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε ρυθμούς και να ξεκουραστείτε λίγο, αλλά ίσως αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο, καθώς ίσως παραμονεύουν κάποιες υποχρεώσεις ή ακόμα και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μη βιάζεστε να αντιδράσετε και τότε θα απολαύσετε την εύνοια των άστρων. Παράλληλα, ο Δεκέμβριος θα είναι ο ιδανικός μήνας για να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας, έναν τομέα που έχετε λίγο αμελήσει.

Ιχθύς

Ίσως νιώθετε ότι οι υποχρεώσεις ή ακόμα και οι προσδοκίες που έχετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας, σας πνίγουν. Έτσι, ίσως παρατηρήσετε μια πάλη, ανάμεσα στις ευκαιρίες που νιώθετε ότι δε μπορείτε να αφήσετε και την ανάγκη σας για ξεκούραση. Ίσως η φρέσκια ματιά ενός τρίτου, ιδανικά κάποιου ατόμου που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε, θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα.