Τα μηνύματα Μαρινάκη, Σαββίδη για την 25η Μαρτίου

Μήνυμα για την επέτειο της επανάστασης του 1821 έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για μάθημα αυταπάρνησης και γενναιότητας για όλη την ανθρωπότητα από τους Έλληνες.

 Η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων υπήρξε μάθημα αυταπάρνησης και γενναιότητας για όλη την ανθρωπότητα.

Με την Επανάσταση του 1821 οι Έλληνες για μια ακόμα φορά δίδαξαν τον κόσμο ότι κάθε θυσία είναι μικρή μπροστά στο υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας.

Τιμούμε την μνήμη των αγωνιστών και των ηρώων μας, που εξασφάλισαν το μέλλον της πατρίδας και την ιστορική της συνέχεια και πρέπει όλοι καθημερινά να ακολουθούμε το παράδειγμα τους για αγάπη και προσφορά στον τόπο μας.

Ζήτω η Ελλάδα.

Ιβάν Σαββίδης: Χρέος μας να διατηρήσουμε την ελευθερία της Ελλάδας

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε από τους ομογενείς της Ρωσίας στη Μόσχα η επέτειος της 25ης Μαρτίου. Στη λαμπερή εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Ελλήνων Μόσχας ενώ μήνυμα απηύθυνε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Κοινοτήτων Ρωσίας και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Τη διοργάνωση της γιορτής στήριξε και η Ομοσπονδία ελληνικών κοινοτήτων Ρωσίας, ο επικεφαλής της οποίας Ιβάν Σαββίδης χαιρέτισε με μήνυμά του την επέτειο. «Οι ηρωικοί πρόγονοί μας έκαναν τα πάντα ώστε η Ελλάδα να ανακτήσει την ελευθερία της — τη βασική αξία που διαμορφώνει τη νοοτροπία μας και αποτελεί θεμέλιο του ελληνικού κράτους.

Χρέος μας είναι να διατηρήσουμε αυτήν την ελευθερία, να προστατεύσουμε την ιστορική μας πατρίδα από οποιαδήποτε μορφή εξάρτησης σε αυτήν την πολύπλοκη περίοδο για την Ελλάδα. Γι’ αυτό σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το δρόμο της δημιουργίας και της ενότητας με έναν ύψιστο στόχο — να εξασφαλίσουμε την επιτυχία και την ευημερία του ελληνικού λαού» τόνισε ο κ. Σαββίδης.

«Η Ομογένεια είναι η Ελλάδα! Γιατί είναι οι άνθρωποι, που για αρκετές γενιές πέρασαν από κολοσσιαίες δυσκολίες, γενοκτονία, διώξεις, αλλά διατήρησαν τις ελληνικές ρίζες, τα ελληνικά ονόματα, την ελληνική πίστη και την ελληνική γλώσσα» σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Μόσχας Χρήστος Ταχτσίδης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!