τα-μάζεψε-ο-κυρανάκης-για-τον-κορωνοϊό-646053
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.11.2020 | 09:05

Τα μάζεψε ο Κυρανάκης για τον κορωνοϊό μετά τις αντιδράσεις

“Eχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου. Δέχομαι την καλοπροαίρετη αλλά σφοδρή αντίδρασή σας στην άποψη που υποστήριξα και ανακαλώ”, έγραψε στο Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μετά τη τοποθέτηση που έκανε για τους επιστήμονες και το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Kontra, κατέκρινε τη θέση των επιστημόνων αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού και υπαινίχθηκε ότι οι επιστήμονες μπορεί να κάνουν και λάθος και αυτό «θα εκτιμηθεί» στο τέλος της πανδημίας.

«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημία που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», πρόσθεσε ο βουλευτής.