τα-κομμάτια-λίπους-που-έβαλε-ο-γνωστός-980703
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.01.2022 | 10:28

Τα κομμάτια λίπους που έβαλε ο γνωστός πλαστικός στην 28χρονη και την παραμόρφωσε (φωτο)

Αεροσυνοδός κατέθεσε αγωγή σε γνωστό πλαστικό χειρουργό καθώς όπως υποστηρίζει, ότι η ζωή της καταστράφηκε μετά από τις αποτυχημένες επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ήταν Ιούλιος 2018 όταν μία 28χρονη αεροσυνοδός, αποφάσισε να κάνει την πρώτη της αισθητική επέμβαση στη μύτη σε γνωστό και προβεβλημένο στα media πλαστικό χειρουργό. Τα πράγματα δεν πήγαν δεν εξελίχθηκαν όπως θα έπρεπε και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η ίδια πήγε ξανά στον πλαστικό χειρουργό έξι μήνες αργότερα για να διορθώσει το πρόβλημα.

Τότε, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποφάσισε να της κάνει και λιποαναρρόφηση γλουτών, ενώ αποφάσισε να βάλει και λίπος κάτω από τα βλέφαρα προκειμένου να σβήσουν κάποιες ρυτίδες. Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, παραμορφώθηκε και γι’ αυτόν τον λόγο ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα. Τότε, οι γιατροί της είπαν ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου, ενώ στο φως ήρθε και μία σοκαριστική φωτογραφία ντοκουμέντο με τα κομμάτια λίπους που τοποθέτησε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κάτω από τα μάτια της κοπέλας. Η ίδια σήμερα έχει καταθέσει αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Δείτε τι δηλώνει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, στο «Tlive»: