τα-απαγορευμένα-της-καλογρίδη-αποκα-471395
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.08.2018 | 09:03

Τα… απαγορευμένα της Καλογρίδη: Αποκαλύψεις για σεξ, ναρκωτικά & λεφτά

Για τη σχέση της με τα λεφτά, το κάπνισμα, τα… απαγορευμένα και το σεξ μιλάει η Νατάσα Καλογρίδη.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown κάνοντας αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Με το χρήμα τι σχέση έχεις; Αγαπώ την πολυτέλεια. Το χρήμα όμως δεν σημαίνει απαραίτητα να περνάς και καλά.

Χωρίς λεφτά μπορείς να ζήσειςΝαι ναι! Το έχω κάνει. Έχω μείνει δε δυο δολάρια για τρεις μέρες, αμάσητη. Έλα, τα λεφτά δεν είναι τίποτα. Μια ουτοπία είναι, εγώ τα έχω γραμμένα κανονικά. Μπορώ να τα διαχειριστώ και όχι να με εκμεταλλευτούν. Δεν έχω εξάρτηση. Το χρήμα είναι ένα τίποτα. Έχω κάνει άπειρες σπατάλες. Αλλά η σπατάλη δεν είναι στο χρήμα. Κλείσε το μαγνητοφωνάκι τώρα να πιούμε ένα ποτό.

Πόσα τσιγάρα καπνίζεις τη μέρα; Εγώ είμαι πολύ πειθαρχημένη με το τσιγάρο. Όταν δεν μπορώ να το έχω, σε μια πτήση ας πούμε, δεν το έχω. Όταν όμως μπορώ να το έχω, έχω απόλυτη πειθαρχία. Θα καπνίσω τέσσερα πακέτα. Δηλαδή είμαι πειθαρχημένη.

Είσαι επιρρεπής στους εθισμούςΤι σημαίνει εθισμός; Η μη ικανότητα να ξεφύγεις από κάτι που σε πάει στον πάτο; Αν εννοείς αυτό, δεν είμαι εθισμένη σε τίποτα.

Έχεις κάνει ναρκωτικά; Ο άνθρωπος έχει μια έλξη στο απαγορευμένο. Εγώ στη ζωή μου θέλω να τα δοκιμάζω όλα για να μπορώ να τα απορρίπτω. Μόνο έτσι μπορείς να αποφύγεις τα πράγματα που μπορούν να σου κάνουν κακό.

Με το sex τι σχέση έχεις; Ό,τι σχέση έχω και με το τσιγάρο.