τα-αίτια-θανάτου-του-48χρονου-δημοτικού-63474
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.01.2017 | 18:49

Τα αίτια θανάτου του 48χρονου δημοτικού υπαλλήλου στον Πειραιά

Δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας αλλά οφείλεται σε παθολογικά αίτια τελικά, ο θάνατος του 48χρονου υπαλλήλου στον Δήμο Πειραιά, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, επί της οδού Αλκιβιάδου στον Πειραιά.

Τελευταία φορά που είχε δώσει σημεία ζωής ήταν το περασμένο Σάββατο που είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με συναδέλφους του, όμως έκτοτε καμία επικοινωνία.

Μία συνάδελφός του ανησύχησε για εκείνον και καθώς ζούσε μόνος του, ενημέρωσε την Αστυνομία, πήγαν στο σημείο με κλειδαρά, όπου η πόρτα ήταν απαραβίαστη και όταν εισήλθαν στο διαμέρισμα του, τον εντόπισαν γυμνό και νεκρό, πεσμένο μπρούμυτα πάνω σε κάτι μαξιλάρια στο σαλόνι, ενώ το πρόσωπό του είχε αίμα που έβγαινε από την μύτη και το στόμα. Το σπίτι δεν εμφάνιζε σημεία έρευνας.

Αν και αρχικά, υπήρχε η υποψία εγκληματικής ενέργειας, κατά την νεκροψία-νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προέκυψε, πως ο 48χρονος έχασε την ζωή του από πνευμονική εμβολή, ως αποτέλεσμα καρδιοαναπνευστικής ανεπάρκειας που αντιμετώπιζε και το αίμα στο πρόσωπο δεν προήλθε από κακώσεις, αλλά από τα πτωματικά υγρά.

Ενδεχομένως να υπήρχε και δεύτερο άτομο μέσα στο σπίτι όταν έγινε αυτό και ο θάνατος να επήλθε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής παρά φύση πράξης. Ο άγνωστος παρτενέρ ενδεχομένως τρόμαξε και εγκατέλειψε αβοήθητο τον 48χρονο, φεύγοντας από το διαμέρισμα αμέσως μετά το μοιραίο. Πηγή: News247.gr