σύβοτα-βασανίστηκε-η-62χρονη-παιδεύ-1058394
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.08.2022 | 10:43

Σύβοτα: Βασανίστηκε η 62χρονη – «Παιδεύτηκε πολύ από τα χτυπήματα στα κύματα»

Θλίψη έχει προκαλέσει η τραγική είδηση πως μια 62χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της ενώ έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα. Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Το τελευταίο «αντίο» στην Τζένη Κασαπιάν, την 62χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή, θα πουν αύριο Πέμπτη (11/08) συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία της άτυχης 62χρονης θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στην Αρμένικη Εκκλησία της Αλεξανδρούπολης.

Σύβοτα: Στην πτώση οφείλεται ο θάνατος της άτυχης δασκάλας

Στην πτώση οφείλεται ο θάνατος της 62χρονης, σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διεξήχθη στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Η έκθεση του ιατροδικαστή θα παραδοθεί στο λιμεναρχείο τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ανταποκρίτρια, Μαίρη Τζώρα.

Συγκλονίζει ο σύντροφος της 62χρονης δασκάλας

«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα, ερχότανε, και του λέω του υπεύθυνου: Έρχεται, να γυρίσουμε πίσω, λέει ο σύντροφός της. Ο σύντροφος της 62χρονης ο οποίος ήταν και αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος καθώς βρισκόταν στο σκάφος το οποίο έσερνε το θαλάσσιο αλεξίπτωτο στο οποίο ήταν δεμένη η γυναίκα, περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο όσα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως είπε στο Star «ήταν υπόθεση 14-15 δευτερολέπτων για να τελειώσει. Παιδεύτηκε πάρα πολύ από τα χτυπήματα πάνω στα κύματα με την ταχύτητα που έφευγε». Μάλιστα ο ίδιος κατήγγειλε ότι προειδοποίησε και κάλεσε τον χειριστή του σκάφους να επιστρέψουν στην ξηρά.




«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα ερχότανε και του λέω του υπευθύνου “κοίταξε γύρνα δες έρχεται! Έρχεται του λέω να γυρίσουμε πίσω. Μου λέει, μη φοβάσαι μου λέει δεν είναι τίποτα και σε εάν λεπτό μέσα αναποδογύρισαν τα πάντα στη ζωή όλων μας και πρώτα από όλα έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά γιατί προσπάθησε να την κατεβάσει ο άνθρωπος. Δεν μπορώ να σας πω άλλα γιατί δε μπορώ να θυμάμαι αυτή την εικόνα» κατέληξε ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα.