συνταρακτικές-αποκαλύψεις-από-τον-πρ-482456
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.10.2018 | 15:50

Συνταρακτικές αποκαλύψεις από τον πρώην δικηγόρο της Αθηνάς Ωνάση για τον Αλβάρο

Διάφορα παράδοξα για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αποκάλυψε ο πρώην δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Μανθεάκης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

«Αρχικά ο Ντόντα ζήτησε διατροφή της τάξεως των 10.000 δολαρίων την ημέρα, ήτοι 3,6 εκατ. ευρώ το χρόνο, χρήματα τα οποία δεν κατάφερε να πάρει, χάρη σε ένα φάκελο με στοιχεία που παρέδωσα στο δικηγόρο της Αθηνάς», δήλωσε.

Ο φάκελος περιλάμβανε 200 σελίδες με έγγραφα, φωτογραφίες, VIP εισιτήρια, αποδείξεις πολυτελών ξενοδοχείων, e-mails μηνύματα κι άλλα, τα οποία αποδείκνυαν τη σχέση του Ντόντα με ένα call girl, τη Νικόλ. Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μανθεάκης, ο Ντόντα καλούσε τη Νικόλ ακόμη και στους αγώνες της Αθήνάς και την έβαζε να κάθεται κοντά της.

«Εκ των υστέρων και αφού μελέτησα τα στοιχεία, Διαπίστωσα πως η σχέση του Ντόντα και της Νικόλ ξεκίνησε σχεδόν από την αρχή του γάμου του με την Αθηνά, μέχρι και το 2014, όταν εκείνος της είπε να χωρίσουν. Η Νικόλ, προκειμένου να τον εκδικηθεί, που την έδιωξε, με αναζήτησε και με βρήκε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Μανθεάκης ήρθε σε επικοινωνία με τον Τιερί Ρουσελ:

«Ακόμα δεν είχα δει τίποτα, ούτε φάκελος είχε έρθει στα χέρια μου. Εξήγησα απλά πως με βρήκε μια κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι ερωμένη εδώ και χρόνια με τον Ντόντα. Ο Τιερί δεν έδωσε σημασία. Ίσως δεν ήθελε να ανακατευτεί και το άφησε έτσι».

Από τότε, πέρασαν δύο χρόνια μέχρι το Μάιο του 2016, όταν η Αθηνά ζήτησε από τον Ντόντα να χωρίσουν.

«Με την Αθηνά δεν μιλούσαμε συχνά, διότι ο Ντόντα την είχε απομακρύνει από όλους μας. Παρ’ όλα αυτά, όταν έγινε γνωστό το θέμα του χωρισμού τους, οι δικηγόροι της Αθηνάς, γνωρίζοντας πως έχω τον περίφημο φάκελο, με κάλεσαν. Τους ξεκαθάρισα πως από εδώ και στο εξής θα έπρεπε να μιλάω κατευθείαν με την Αθηνά. Ύστερα από δέκα λεπτά με κάλεσε η ίδια στο τηλέφωνο και τότε της είπα για πρώτη φορά πως υπάρχουν ορισμένα στοιχεία για τη σχέση του Ντόντα και της Νικόλ. Μάλιστα της τόνισα πως όλο αυτό είναι μια δυσάρεστη και σκληρή ιστορία. “Θέλω να μάθω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια” ήταν η απάντηση της. Έτσι, ξεκίνησα να της λέω ορισμένα πράγματα από το τηλέφωνο. Κάθε φορά που της έλεγα και από ένα στοιχείο, άκουγα από την άλλη άκρη της γραμμή ένα “ωχ”. Οι πληροφορίες έρχονταν σαν χτυπήματα για εκείνη. Σοκαρίστηκε και δεν περίμενε ότι όλα αυτά γίνονταν επί οκτώμισι χρόνια», συμπλήρωσε.