συνήγορος-οικογένειας-μπεσκένηβλαβ-424125
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.02.2019 | 17:29

Συνήγορος οικογένειας Μπεσκένη:Βλαβερά για την κοινωνία τα γραφόμενα Πολάκη

Βλαβερές όχι μόνο για την κυβέρνηση και την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την κοινωνία γενικότερα είναι, όπως υπογράμμισε στην κάμερα του ΣΚΑΙ, ο Θέμης Σοφός, συνήγορος της Οικογένειας του Βασίλη Μπεσκένη, οι τοποθετήσεις του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο περιθώριο της καταδίκης του για εξύβριση.

Ο κος Σοφός τόνισε πως τα γραφόμενα του κου Πολάκη , σύμφωνα με τα οποία αυτός έπαψε να ασχολείται με την υπόθεση διότι ο Βασίλης Μπεσκένης απεβίωσε δεν ευσταθούν βάσει των προτάσεων του στο δικαστήριο. «Προέβαλε ισχυρισμούς και επιχειρήματα και το δικαστήριο τα απέρριψε.» Ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν του έδωσε σημασία γιατί πέθανε; Μάλλον ήθελε να πει πως δεν είχε λόγο να ασχοληθεί αφού δεν έχει κανένα νόημα αυτή η αντιδικία. Η δικαιοσύνη έδωσε το νόημα, δικαιώνοντας την μνήμη του Βασίλη και την οικογένεια του.» Εξέφρασε παράλληλα ο κος Σοφός προσθέτοντας πως την ώρα που όλα αυτά γράφονται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, άνθρωποι που έμειναν πίσω, η οικογένεια του Βασίλη Μπεσκένη, η γυναίκα και το παιδί του, συνεχίζουν να πενθούν.

Ο Υπουργός Υγείας πρέπει να δίνει παράδειγμα συμπεριφοράς και σκέψης. Κατέληξε.