συνελήφθη-54χρονος-που-βίαζε-15χρονο-κορ-1095931
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.03.2023 | 23:00

Συνελήφθη 54χρονος που βίαζε 15χρονο κορίτσι

Μια αδιανοητη υπόθεση, βιασμού ανηλίκου ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Παιδόφιλος μεσήλικας, γνώρισε 15χρονη μαθήτρια μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής snapchat. Την πολιορκούσε για τέσσερις μήνες, κατάφερε να της κερδισει την εμπιστοσύνη, να συναντηθούν και να την βιάσει. Ο 54χρονος βιαστής απο την Κυλλήνη αφού της κέρδισε την εμπιστοσύνη την οδήγησε σε διαμέρισμα και τη βίασε.

Η υπόθεση άρχισε να ξεδιπλώνεται μετά απο καταγγελία της ανήλικης σύμφωνα με την οποία ο 54χρονος, ο οποίος την είχε προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Έκλεισε ραντεβου με το κοριτσάκι και οταν τη συναντησε, την ανάγκασε μεσημβρινές ώρες της 3ης Μαρτίου 2023 να επιβιβαστεί σε όχημα οπου την οδήγησε σε διαμέρισμα την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και στο πλαίσιο επιχείρησης που έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα εντοπίσθηκε ο 54χρονος σε περιοχή της Ηλείας, απ’ όπου προσήχθη και συνελήφθη. Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της καταγγέλλουσας, καθώς και όχημα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Τι λέει το διαβιαβαστικό

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. ο κατηγορούμενος προσέγγισε στις 7 Νοεμβρίου του ΄22 την 15χρονη μαθήτρια μετά από αίτημα φιλίας που της απέστειλε στον λογαριασμό που διατηρούσε η μικρή στο snapchat.

Στη συνέχεια όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της μέσω διαρκούς επικοινωνίας, αποστέλλοντας στην παθούσα μηνύματα, κατεύθυνε τη συζήτηση σε σεξουαλικό περιεχόμενο και τον Ιανούαριο του ’23 της πρότεινε να συναντηθούν από κοντα΄στην Αθήνα».

Στις 12:30 το μεσημέρι της 3ης Μαρτίου του ’23 και ενώ το κοριτσάκι μόλις είχε τελειωσει το σχολείο στην περιοχή του Κολωνού συναντήθηκε με τον παιδόφιλο μεσήλικα ο οποίος μετέβη στο ραντεβού με το όχημα του και εξανάγκασε την μικρή να εισέλθει σε αυτό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το διαβιβαστικό «ακολούθως, μετέβησαν από κοινού δίχως αυτή να μπορεί να εξέλθει από το όχημα, σε άγνωστο δρόμο πλήσιον της οδού Λιοσιων στην περιοχη των Σεπολίων και εν συνέχεια την οδήγησε σε ημίυπόγειο διαμέρισμα, το οποίο όπως της ανέφερε το είχε ενοικιάσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφορμας airbnb, όπου την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέληση της».

Οι σκηνές μέσα στο βρώμικο υπόγειο των Σεπολίων είναι αδιανόητες. «Η πάθουσα αμύνθηκε αποθώντας τον, πριν ο ίδιος ολοκληρώσει την πράξη κλώτσωντας τον και τράπηκε σε φυγή». Παράλληλα η ανήλικη αντελήφθη ότι ο κατηγορούμενος, τοποθέτησε στη τσάντα τραπεζική κάρτα (prepaid) επ ‘ ονόματί του, συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ χωρίς αυτή να το γνωρίζει».

Το κοριτσάκι μόλις κατάφερε να σταθεί στα πόδια της κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και σήμερα το πρωί ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στο λιμάνι Κυλλήνης και προσήχθη στην Υποδιευθύνση Ασφάλειας Αθηνών. Τα «λαγωνικά» της υπηρεσίας έκαναν φύλλο και φτερο το κινητο του τηλέφωνο όπου μέσα βρήκαν «συλλογή» φωτογραφιών όπου υπήρχαν 11 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες που απεικονίζουν την παθούσα και τα οποία αποτελούν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων».

Σε δεύτερο τηλέφωνο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν αρχεία με αποθηκευμένες γυμνές και ημίγυμενες φωτογραφίες που απεικονίζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια.

Οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθούν και άλλα θύματα του 54χρονού συνεχίζεται.