συνελήφθη-30χρονος-σάτυρος-έξω-από-σχολ-387176
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.01.2019 | 12:48

Συνελήφθη 30χρονος σάτυρος έξω από σχολείο της Αμαλιάδας

Τέλος στη δράση ενός «σάτυρου» που είχε κάνει την εμφάνισή του έξω από σχολείο της Αμαλιάδας έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι προχώρησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός νεαρού άνδρα.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Ειδικότερα η αστυνομία με μεθοδικό τρόπο συνέλαβε έναν 30χρονο Ρομά από την Αμαλιάδα, παντρεμένο και πατέρα ανήλικων παιδιών, ο οποίος σύμφωνα με στοιχεία, ξεκίνησε τη δράση του πριν από δεκαπέντε με είκοσι ημέρες περίπου, έξω από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας.

Ο 30χρονος, οδηγώντας ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου βαν, προσέγγιζε το σχολείο κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, δηλαδή κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών. Στάθμευε το αυτοκίνητο κοντά στην είσοδο του σχολείου και όταν έβγαιναν οι μαθήτριες ή πριν μπουν στον χώρο, τις φώναζε κάνοντάς τους παραπλανητικές ερωτήσεις, δήθεν για το δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσει για να βρει τον προορισμό του.

Ωστόσο, την ώρα που έκανε ερωτήσεις, προέβαινε και σε άσεμνες πράξεις, αφού, όπως διαπίστωναν οι μαθήτριες σκύβοντας για να του μιλήσουν, ο 30χρονος καθόταν στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου όντας γυμνός από τη μέση και κάτω, και την ώρα που τους μιλούσε είχε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν.

Οι μαθήτριες όταν αντιλαμβάνονταν τι συνέβαινε τρέπονταν σε φυγή και στη συνέχεια κατήγγειλαν τα συμβάντα στη διευθύντρια του σχολείου η οποία με την σειρά της ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή χειρίστηκαν με λεπτότητα το θέμα, συγκέντρωσαν όλες τις πληροφορίες και μετά από οργανωμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τον 30χρονο, έξω από το σχολείο.

Ο ίδιος όταν συνελήφθη προσπάθησε να υποβαθμίσει το συμβάν, λέγοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να το ξανακάνει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας και εν συνεχεία η υπόθεση παραπέμφθηκε να εκδικαστεί στο αυτόφωρο.