συνέλευση-των-μετόχων-της-ευαθ-παρέμβ-299729
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.02.2019 | 12:34

Συνέλευση των μετόχων της ΕΥΑΘ: Παρέμβαση εργαζομένων με πανό & συνθήματα (βίντεο)

Προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί ήταν η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΥΑΘ Α.Ε., στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, τη διεξαγωγή της οποίας ωστόσο, εμπόδισαν με παρέμβαση του το Σωματείο των εργαζομένων.

Με πανό και με συνθήματα οι εργαζόμενοι διέκοψαν τη προγραμματισμένη συνέλευση που είχε ως θέματα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέων μελών Δ.Σ. -σε αντικατάσταση παραιτηθέντων- και την εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Α.Ε. πρόλαβε πριν αποχωρήσει να πει μόνο πως λύεται η συνεδρίαση, η οποία και αναβάλλεται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται αντίθετα στο χώρο συνεδρίαση του Σωματείου των Εργαζομένων.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείο, Γιώργος Αρχοντόπουλος, οι εργαζόμενοι έχουν βάλει πλάτη τα τελευταία 3 χρόνια σε βλάβες και σε όσα προβλήματα προκύπτουν, χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη στήριξη από τη Διοίκηση. Πρόσθεσε ακόμα πως η τεχνογνωσία του προσωπικού πρέπει να επιστρέφει στην εταιρεία και να μη συνεχιστεί η παραχώρηση έργων σε εργολαβίες, αλλά αντίθετα να ενισχυθούν οι υποδομές.