συνεχίζεται-το-θρίλερ-με-το-ζευγάρι-στ-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.08.2018 | 11:21

Συνεχίζεται το θρίλερ με το ζευγάρι στου Φιλοπάππου & τον νεκρό -Οκτώ προσαγωγές

Ενας άνδρας έχασε τη ζωή του μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στα βράχια στο λόφο του Φιλοππάπου, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, και την κατάθεση της κοπέλας του που τον συνόδευε  νωρίτερα το ζευγάρι έπεσε θύμαληστείας από 3 αγνώστους αλλοδαπούς που με την απειλή μαχαιριού, τους άρπαξαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Σύμφωνα πάντα με την αρχική κατάθεση της κοπέλας που κατάγεται από την Πορτογαλία ο 25χρονος φίλος της αντέδρασε και συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια στο κενό. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, εάν παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον νεαρό άντρα, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Ο 25χρονος είχε σημάδια κατά στο σώμα του, τόσο από το αιχμηρό αντικείμενο των δραστών, όσο και τραύματα από την πτώση.

Η 23χρονη φίλη του, που είναι σε κατάσταση σοκ, έχει περιγράψει ότι δέχτηκαν επίθεση και ότι ο νεαρός έπεσε από τα βράχια, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές, εάν παραπάτησε ή αν τον έσπρωξαν οι δράστες.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει από την αστυνομία 8 προσαγωγές