σύλληψη-δυο-ατόμων-για-κατοχή-ναρκωτι-466583
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2022 | 23:20

Σύλληψη δυο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών στα Χανιά

Συνεχίζονται στα Χανιά οι επιχειρήσεις που πραγματοποιούν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν χθες, 21 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί έλεγχοι σε 298 άτομα και σε 192 οχήματα, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν τρία άτομα.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων συνελήφθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ημεδαπός και αλλοδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 161,6 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, συνελήφθη ακόμα ένας αλλοδαπός που φέρεται ότι παρέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ κατασχέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε 37,5 γραμμάρια κάνναβης που βρέθηκαν σε υπαίθριο χώρο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων πρόληψης επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώθηκαν 67 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα: Για έλλειψη άδειας οδήγησης 8, για μη χρήση ζώνης ασφαλείας 12, για μη χρήση προστατευτικού κράνους 14, για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση 12 ενώ για υπερβολική ταχύτητα βεβαιώθηκε μία παράβαση. Οι λοιπές παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν 20.