συλλήψεις-καταζητούμενων-σε-όλη-την-ε-497229
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2018 | 13:33

Συλλήψεις καταζητούμενων σε όλη την Ελλάδα

Ένας τυχαίος έλεγχο που διενεργήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία, έριξε στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος έναν 28χρονο Έλληνα ο οποίος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου για τα όπλα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου.

Ο φυγόποινος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης δύο ετών και έντεκα μηνών που του είχε επιβληθεί με την καταδικαστική απόφαση και εκκρεμούσε.

Στην πόλη των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 42χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης για διακεκριμένες κλοπές, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης πέντε ετών κι έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Στα Λεχαινά Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ανδραβίδας– Κυλλήνης ένας 34χρονος Αλβανός, όταν κατά τον έλεγχο που έγινε στα στοιχεία του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παραβάσεις των νόμων για τα όπλα και τους αλλοδαπούς, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 2.100 ευρώ.

Στις Σέρρες, συνελήφθηένας 26χρονος αλλοδαπόςσε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και κατοχή κλεψίτυπων δίσκων με σκοπό τη διανομή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 38 μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ.

Στο Σμέρτο Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς ηλικίας 34 και 22 χρόνων που είχαν περάσει παράνομα στη χώρα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης 13 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Στη Λάρισα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 55χρονο Έλληνα που σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή 400 ευρώ.