συλλήψεις-για-κοκαΐνη-ποιος-είναι-ο-σύ-940469
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.09.2021 | 21:35

Συλλήψεις για κοκαΐνη: Ποιος είναι ο σύντροφος της παίκτριας του Power of Love

Πρώην ποδοσφαιριστής και νυν επιχειρηματίας φέρεται να είναι ο Δημήτρης Ρεγκινίδης, ο σύντροφος της πρώην παίκτριας του Power of Love, Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Το ζευγάρι συνελήφθη από την αστυνομία για κατοχή 7,8 κιλών κοκαΐνης. Την Πέμπτη το απόγευμα, εντόπισαν τον 32χρονο να κινείται πεζή στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κρατώντας μια βαλίτσα.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ελέγξουν, εκείνος αντιστάθηκε. Άρχισε να κλωτσά και να κτυπά με γροθιές τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, και αποπειράθηκε να το βάλει στα πόδια. Όμως, τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Μέσα στη βαλίτσα υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες σακούλες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 7.827 γραμμαρίων. Σύμφωνα, με τις αρχές, ο συλληφθείς υποστήριξε ότι κατείχε και διακινούσε τα ναρκωτικά για λογαριασμό του 29χρονου μοντέλου. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη, στην ίδια περιοχή, και η πρώην παίκτρια του “Power of Love”.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστή με πλούσια συμμετοχή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μάλιστα ο κατηγορούμενος φέρεται να διατηρούσε κατάστημα cafe – bistro, με συνδιοκτήτρια την Πολυχρονοπούλου, στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thetoc.gr, το ζευγάρι είναι μαζί χρόνια, ωστόσο είχε χωρίσει όταν η Έλενα Πολυχρονοπούλου αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι Power of Love, το 2019. Ωστόσο, μετά την αποχώρησή της και τη σύντομη σχέση της με επίσης πρώην παίκτη του ριάλιτι, τον Φίλιππο Αρβανίτη, οι δύο συλληφθέντες επανενώθηκαν.

Ωστόσο, με δήλωση του συνηγόρου του, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου, ο Δημήτρης Ρεγκινίδης αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την κατοχή των ναρκωτικών, τονίζοντας ότι η σύντροφός του δεν είχε καμία ανάμειξη.

Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι ο πελάτης του είχε “ρόλο αχυρανθρώπου” και ότι πρόκειται για “ένα άνθρωπο που στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του, υποχρεώθηκε να τελέσει μια πράξη μεταφοράς, μια και μοναδική φορά. Ήταν μόνος στο αυτοκίνητό του. Θα παραλάμβανε την ποσότητα από ένα σημείο και θα την πήγαινε σε άλλο σημείο”.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί την ώρα που έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης έπιασαν την παίκτρια του Power Of Love, να πετάει τα ναρκωτικά στην τουαλέτα του σπιτιού της.