συγκλονίζει-ο-πατροκτόνος-της-ζακύνθ-685809
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.10.2019 | 05:38

Συγκλονίζει ο πατροκτόνος της Ζακύνθου: Τον έτρεμα μέχρι την τελευταία στιγμή (βίντεο)

Ο Αλέξης Μίχος είναι ο νεαρός που σκότωσε τον πατέρα του πριν ένα χρόνο στη Ζάκυνθο επειδή κακοποιούσε εκείνον και τα μικρότερα αδέλφια του.

Ο νεαρός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και «άνοιξε» την καρδιά του στην Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και πώς έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τον ίδιο του τον πατέρα.

«Από όταν άρχισα να καταλαβαίνω τη ζωή μου έχω μνήμες με βασανιστήρια από τον πατέρα μου. Η μητέρα μου έφυγε από το σπίτι μετά από ένα καυγά με τον πατέρα μου και έμεινα μονός μαζί του. Η μητέρα μου φοβόταν πάρα πολύ τον πατέρα μου. Ο πατέρα μου ήταν τόσο βίαιος που όταν μου μιλούσε έτρεμα. Έζησα τον απολυτό εξευτελισμό όταν ένα πρωί ο πατέρας μου, μου έσκισε τα ρούχα και με έβαλε να ζητιανέψω.

Η μητέρα μου κλειδωνόταν συνεχώς στις τουαλέτες για να γλιτώσει το ξύλο από τον πατέρα μου. Η μητέρα μου τον κατήγγειλε στην αστυνομία, όταν ασέλγησε στη μεγάλη μου αδελφή, αλλά δεν έγινε τίποτα. Είχαν γίνει πολλές καταγγελίες στο χαμόγελο του παιδιού, στην Πρόνοια, στην αστυνομία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα».