συγκλονίζει-ο-πατέρας-της-12χρονης-που-π-1177747
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.05.2023 | 22:19

Συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που παράσυρε και σκότωσε οδηγός στην Καλλιθέα

Συγκλόνισε ο πατέρας της 12χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καλλιθέα, καθώς ανέφερε ότι από τη σύγκρουση με το όχημα, το παιδί του εκτοξεύτηκε περίπου 30 μέτρια μακριά από το σημείο που βρίσκονταν.

Μιλώντας με τρεμάμενη φωνή στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη, είπε ότι «ήταν μαζί με την αδελφή της. Γύρισαν από το σχολείο και πήγαιναν μαζί στο φροντιστήριο. Η άλλη μου κόρη πρόλαβε και είδε ότι ερχόταν γρήγορα ο οδηγός ενώ είχε ανάψει πράσινο το ανθρωπάκι (σ.σ για τους πεζούς). Η άλλη δεν τον είδε. Ήταν ασταμάτητος… Ούτε να σταματήσει, ούτε να φρενάρει, ούτε τίποτα. Τη χτύπησε και την πέταξε μακριά 30 μέτρα».

Επίσης, είπε ότι η αδελφή της 12χρονης, μόλις είδε τι είχε συμβεί άρχισε να φωνάζει και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους γονείς της, όμως δεν είχε μονάδες στο κινητό της τηλέφωνο. Ένας περαστικός της έδωσε το κινητό του και έτσι το παιδί τηλεφώνησε στη μητέρα της, στην οποία περιέγραψε τι είχε συμβεί μόλις μερικά μέτρα από το σπίτι τους.

«Προσπαθούμε να βρούμε ψυχολόγο για να πάει το παιδί. Δεν είναι καθόλου καλά, πιστεύει ότι φταίει για το δυστύχημα. Προσπαθούμε να την κάνουμε να καταλάβει ότι δε φταίει», πρόσθεσε στη συνέχεια.