συγκλονίζει-ο-πατέρας-26χρονου-πήγε-να-1145402
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.03.2023 | 09:41

Συγκλονίζει ο πατέρας 26χρονου: «Πήγε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο»

«Ράγισε» καρδιές ο πατέρας ενός 26χρονου που επέβαινε στο μοιραίο τραίνο που συγκρούστηκε στα Τέμπη και εξακολουθεί να αγνοείται. Ο Παύλος Ασλανίδης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και είπε ότι ο γιος του πήγαινε να ζητήσει την κοπέλα του γάμο.

«Μας τον φάγανε τον λεβέντη, μας τον φάγανε δυστυχώς και δε ξέρουμε που βρίσκεται και που είναι και αν θα τον βρούνε ποτέ. Μιλήσαμε προτού φύγει, μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι θα έφευγε. Ήταν στην Αθήνα, είχε κατέβει με έναν φίλο του που είναι επίσης αγνοούμενος. Το είχε κάνει αυτό το ταξίδι άλλες δυο φορές και πάντα είχε καθυστερήσεις το τρένο. Την τελευταία φορά είχε 1,5 ώρα καθυστέρηση και τους είχαν πει ότι θα τους δώσουν αποζημίωση. Σαν να το ήξερα και του είπα όταν έφευγε να πάει με κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο πατέρας του νεαρού.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο γιος του είχε επιστρέψει στην Ελλάδα από την Ισπανία εδώ και λίγο καιρό και είχε ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα προκειμένου να γνωρίσει τους γονείς της συντρόφου του και να τη ζητήσει σε γάμο.

«Ο γιος μου ζούσε στο εξωτερικό και πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα. Καλύτερα να μην ερχόταν ποτέ. Ήταν στην Ισπανία… Πήγε στην Αθήνα για να γνωρίσει τους γονείς της κοπέλας του και να τη ζητήσει σε γάμο. Η σύντροφός του είναι σε άθλια κατάσταση. Όλοι είμαστε σε άθλια κατάσταση. Όλος ο κόσμος είναι σε άθλια κατάσταση για τα παιδιά αυτά… Ακόμα δε μας έχει ειδοποιήσει κανείς» είπε ο κύριος Ασλανίδης.