συγκλονίζει-ο-λαζόπουλος-το-μήνυμα-πο-670408
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.08.2019 | 21:58

Συγκλονίζει ο Λαζόπουλος: Το μήνυμα που απηύθυνε δημοσίως

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» απηύθυνε δημοσίως ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά την κηδεία της συζύγου του Τασούλας.

Η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου έφυγε από τη ζωή στα 60 της, το βράδυ της Πέμπτης μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η ταφή της Τασούλας Λαζοπούλου πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα στη Δράμα, στο Β’ κοιμητήριο, ωστόσο το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία στο Α’ Νεκροταφείο παρουσία της οικογένειας και στενών φίλων.

Ο συγκλονιστικός επικήδειος του Λάκη Λαζόπουλου για την Τασούλα

Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος στον συγκλονιστικό επικήδειο, όταν η εξόδιος ακολουθία τελείωσε, μέσα από αναφιλητά, δάκρυα και φωνή που δεν έβγαινε είπε μίλησε για την αγαπημένη του Τασούλα, «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».