συγκλονίζει-ο-αντώνης-κανάκης-για-τον-726132
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.06.2021 | 09:31

Συγκλονίζει ο Αντώνης Κανάκης για τον θάνατο του πατέρα του

Καλεσμένος στο Δε γκρανμάδερ με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη ήταν ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του.

“Είχα δύο γονείς οι οποίοι ήταν θαυμάσιοι άνθρωποι. Έχω χάσει τον μπαμπά μου. Η απώλειά του μαζί με την γέννηση των παιδιών μου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα και πόσο μου στοίχισε, κι ακόμα μου στοιχίζει. Τον λάτρευα και τον λατρεύω. Είναι ένα κενό, ένα ξερίζωμα, ένα σκληρό και βίαιο πράγμα που σε θυμώνει γιατί λες δεν μπορείς να στήνεις αυτή τη φάρσα με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορείς να δημιουργείς αυτούς τους αδιανόητους δεσμούς και μετά για πλάκα επειδή βούλωσε ένας θρόμβος…” είπε ο Αντώνης Κανάκης.

“Αυτό είναι η ζωή αλλά δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε εμείς οι άνθρωποι… Η υπόθεση θάνατος και η υπόθεση ζωή είναι δύο πράγματα που μόνο αν τα βιώσεις στο πετσί σου, μπορείς να τα συνειδητοποιήσεις. Όσο έξυπνος ή φιλοσοφημένος κι αν είσαι, δεν μπορείς να μιλάς για τον θάνατο αν δεν έχει πεθάνει ένα κομμάτι μέσα σου, δεν μπορείς να μιλάς για τη ζωή αν δεν έχει δημιουργηθεί ένα κομμάτι μέσα σου.

Οπότε τον θάνατο τον γνώρισα όταν έχασα τον μπαμπά μου. Είχα πολλούς θανάτους πριν αλλά μέσα μου πέθανα κι εγώ μαζί με τον μπαμπά μου. Και τη ζωή την γνώρισα και τη γνωρίζω κάθε μέρα με τα παιδιά μου – με αυτό το απίστευτο δέσιμο – γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ”, τόνισε ο γνωστός παρουσιαστής.