συγκλονίζει-γονιός-22χρονης-που-γλίτωσ-1144420
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.03.2023 | 21:46

Συγκλονίζει γονιός 22χρονης που γλίτωσε στα Τέμπη: Μαμά μου έλα να με πάρεις

Συγκλόνισε ο πατέρας μιας 22χρονης που επιβίωσε από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και ανέφερε ότι η κατάσταση στη περιοχή ήταν δραματική, ενώ όταν έφτασε αντίκρισε την κόρη του μέσα στα αίματα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως «ταξίδευε από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη μόνη της. Είχε κάποιες φίλες στο τρένο. Ήταν τυχερή στην ατυχία της».

«Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό ”Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά” είπε και μας έκλεισε το τηλέφωνο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, είπε ότι «φεύγω για Λάρισα και παίρνω το 100 και ρωτάω: Πού έγινε το ατύχημα; Περίπου στα Τέμπη, μου λένε. Πήγα εκεί, βρήκα ένα ασθενοφόρο το ακολούθησα και έφτασα πιο γρήγορα. Μια κατάσταση δραματική δεν σας περιγράφω τι έβλεπα».

«Φώναζα ”Κατερίνα – Κατερίνα”. Καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα που δεν ήταν δικά της, αλλά, από άλλα παιδιά που χτύπησαν μέσα στο τρένο. Σώθηκε επειδή βγήκε από το απέναντι παράθυρο στα χωράφια», ανέφερε στη συνέχεια.