συγκλονιστική-περιγραφή-για-βαγιάνη-519313
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.08.2018 | 09:27

Συγκλονιστική περιγραφή για Βαγιάνη: «Επανήλθε για ένα μισάωρο, μίλησε με τον σύζυγό της και μας αποχαιρέτισε για πάντα»

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της αγαπητής δημοσιογράφου Ρίκας Βαγιάνη. Η πολύ καλή της φίλη Νατάσα Ράγιου αποκάλυψε στην «Espresso»: «Στις 14 Ιουνίου μου έστειλε ένα μήνυμα. Το τελευταίο της…».

Στο μήνυμα αυτό η δημοσιογράφους προσπαθούσε να της δείξει ότι θα βγει νικήτρια στη μεγάλη μάχη που έδινε. «Ρε συ Ράγιου… έχω πάθει μια φαρυγγίτιδα και δε μιλάω καθόλου, οπότε δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο. Είσαι οκ; Όλα καλά;

Επίσης βάλατε κάνα καράβι Πάτρα – Κέρκυρα ή να πέσω από το παράθυρο; Φιλάκι, το Ρικάκι», της είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η δημοσιογράφος απόλαυσε κάθε στιγμή και χάρηκε ιδιαίτερα το κολύμπι στη θάλασσα, που τόσο πολύ αγαπούσε από παιδί.

Όσον αφορά τις τελευταίες τις στιγμές στην εντατική, η φίλη της δήλωσε συγκλονισμένη: «Μόνο για ένα μισάωρο επανήλθε, αναγνώρισε τον σύζυγό της, μίλησαν και ξανάπεσε στον λήθαργο μέχρι που μας αποχαιρέτισε για πάντα».