Συγκλονιστικά στοιχεία για την απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονης στο Ηράκλειο

Σοκ στην Κρήτη έχει προκαλέσει η απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονης μαθήτριας μέσα στις τουαλέτες του σχολείου της!

Σε σχέση με τους πιθανούς λόγους που την οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας, έχουν ακουστεί διάφορα όπως για παράδειγμα ότι μπορεί να ένιωθε απόρριψη από μερίδα συμμαθητών της. Παράλληλα άνθρωποι που τη γνωρίζουν ανέφεραν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα και στο σπίι της, στο οποίο ένιωθε στο περιθώριο. Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν οι γονείς της που βρίσκονται σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και γιατρούς, για την επόμενη μέρα του παιδιού τους.

Εκτιμάται όμως ότι με την κατάλληλη βοήθεια των ειδικών θα μπορέσει να «λυθεί» και να διαχειριστεί τα θέματα που την απασχολούν. Η 16χρονη, η οποία είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα, περιγράφεται ως ένα ευαίσθητο και εύθραυστο πλάσμα.

Μία συμμαθήτρια της την βρήκε στις τουαλέτες του σχολείου να έχει καταναλώσει χάπια, ενώ φέρεται να είχε χαράξει και τον καρπό του χεριού της με αιχμηρό αντικείμενο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 16ΧΡΟΝΗ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΜΑΘΗΤΡΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!