συγκινεί-το-γράμμα-μαθήτριας-δημοτικ-852895
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.12.2020 | 10:42

Συγκινεί το γράμμα μαθήτριας δημοτικού στον Μητσοτάκη: Ανοίξτε τα σχολεία ! (φώτο)

Μια μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού από το Ηράκλειο Κρήτης, η μικρή Αλεξάνδρα, αφουγκράστηκε την κατάσταση που βιώνουν τα συνομήλικά της παιδιά και τα παιδιά κάθε ηλικίας μέσα στο Lockdown, μακριά από τους φίλους τους, εμποδιζόμενα να ξοδέψουν όλη την ενέργεια που έχουν μέσα τους. Έτσι η Αλεξάνδρα  πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ζητώντας του να ανοίξει τα σχολεία!

Η μητέρα της μικρής Αλεξάνδρας που έγραψε το γράμμα στον πρωθυπουργό, έστειλε την επιστολή στο neakriti και η κρητική ιστοσελίδα τη δημοσίευσε:

«Ονομάζομαι Αλεξάνδρα και είμαι μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού. Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση και την ταραχή της οικονομίας που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας, μα… δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα! Και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω όλα τα παιδιά του κόσμου! Αυτό που ζητάω και που όλα τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία!

Εξάλλου οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει δεν θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία. Περιμένω με υπομονή την ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντηση σας που θα λέει πως ανοίγουν τα σχολεία».