Σχέδιο για τρομοκρατικό χτύπημα στην Cosco με αυτοκίνητο -βόμβα

Αυτό ήταν όπως όλα δείχνουν το σχέδιο της Πόλας Ρούπα μετά την ανάγνωση των σημειώσεων, αλλά και το “προσχεδίου” προκήρυξης που βρέθηκε στο σπίτι – γιάφκα της Ηλιούπολης.
Τα ονόματα πολλά, επτά πολιτικοί, δεκαπέντε επιχειρηματίες και εφοπλιστές, οικονομικοί παράγοντες και πρόσωπα στην ιεραρχία οργανισμών, όμως όλα δείχνουν ότι η εμονική σχέση της Ρούπα και των συντρόφων της με τις αποκρατικοποιήσεις δεν είχε στόχο πρόσωπο αλλά κτήριο ή εγκατάσταση – σύμβολο που αφορά στην αποκρατικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά.
Κάπως έτσι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι στόχος ήταν είτε ο ΟΛΠ είτε κάποια εγκατάσταση της COSCO.
Σε ότι αφορά στον τρόπο τον οποίο θα επέλεγαν για το χτύπημα οι ίδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι για ακόμη μια φορά το χτύπημα θα ήταν ηχηρό και δεν αναφέρονται μόνο στον στόχο, αλλά στο ότι θα επιλεγόταν ακόμη μια φορά ένα αυτοκίνητο – βόμβα όπως είχε κάνει ο Επαναστατικός Αγώνας και στην περίπτωση του χτυπήματος κατά της Τράπεζας της Ελλάδος.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!