survivor-υποψήφιος-ο-ασημακόπουλος-απείλη-1131098
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.03.2023 | 09:48

Survivor: Υποψήφιος ο Ασημακόπουλος – Απείλησε με αποχώρηση

Στο καθιερωμένο στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν αργότερα οι Διάσημοι και οι Μαχητές.

Την ομαλή ροή του συμβουλίου, όμως, ήρθε να διακόψει απρόσμενα μια συναισθηματική έκρηξη άνευ προηγουμένου που είχε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Αφορμή στάθηκε αφενός η ήδη πεσμένη διάθεση του παίκτη της μπλε ομάδας αφετέρου η επιλογή της υπόλοιπης ομάδας να τον πετάξει εκ νέου στον τάκο. Αυτό μάλλον ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για εκείνον!

«Θέλω να αποχωρήσω!»

O Γιώργος Λιανός διάβασε τις ψήφους.

Μόλις ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα, εκείνος εξερράγη. «Πήρα τώρα μια απόφαση! Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά! Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση! Παιδιά, φεύγω! Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να κάτσω».

Στη συνέχεια, ο Ασημακόπουλος προσπάθησε να αποχωρήσει σε έξαλλη κατάσταση από το συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να αντιληφθεί πως θα μπορούσε ενδεχομένως να τον ηρεμήσει. «Γιώργο, ηρέμησε σε παρακαλώ! Ηρέμησε σε παρακαλώ! Τέτοιες αποφάσεις χρειάζονται χρόνο».

«Είμαι καλύτερα, απλά είμαι λίγο πιεσμένος. Δεν υπάρχει καθόλου στήριξη από την ομάδα και νιώθω τελείως μονάδα» πρόδωσε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιστρέφοντας στο συμβούλιο του νησιού. «Αρκετοί συμπαίκτες μου τώρα μου είπαν να το ξανασκεφτώ και εννοείται ότι και γω δεν θέλω να τους κάνω την χάρη. Θέλω να περιμένω ποια θα είναι η απόφαση του κοινού και, αν το κοινό θέλει να με βγάλει, θα φύγω με το κεφάλι ψηλά».