survivor-spoiler-αποχώρηση-ανατροπή-σήμερα-το-βράδ-423368
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.06.2018 | 12:17

Survivor Spoiler: Αποχώρηση ανατροπή σήμερα το βράδυ

Το Survivor 2 έχει περάσει πια στην τελική του φάση, αυτήν που θα οδηγήσει 4 άτομα στον ημιτελικό και στη συνέχεια 2 στον μεγάλο τελικό του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης.

Οι αποχωρήσεις στο παιχνίδι από σήμερα και μέχρι τον ημιτελικό θα γίνονται πια βάση της σειράς κατάταξης του συνόλου των παικτών στην 48ωρη μεγάλη ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε την Τρίτη το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες μας έφερε στην πρώτη θέση (από το σύνολο όλων των παικτών) στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού την Κατερίνα Δαλάκα. Δηλαδή αν την δείτε υποψήφια οποιαδήποτε στιγμή από τώρα ως και τον ημιτελικό να ξέρετε ότι θα φύγει όποιος ή όποια είναι υποψήφιος-α μαζί της.

Και πάμε τώρα στην σημερινή αποχώρηση που δεν αφορά τους «Διάσημους» αλλά τους «Μαχητές» που έχασαν τον αγώνα ασυλίας.

Εκεί βγήκε, ως συνήθως, υποψήφια η Ροδάνθη που έχει αποδειχτεί ο «εξολοθρευτής» στις ψηφοφορίες και ο Πάνος Θεοδώρου που προτάθηκε από τον Νικόλα Αγόρου που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Υπενθυμίζουμε πως φεύγει αυτός ή αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην 48ωρη ψηφοφορία. Κι αν και εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί πως η Ροδάνθη «τρώει» και τον Πάνο το βράδυ, οι δικές πληροφορίες λένε πως τελικά η νεαρή φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ είναι αυτή που θα δει την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι μετά από τόσες υποψηφιότητες κι ενώ «πέταξε» έξω κι ένα από τα μεγάλα φαβορί, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, καθώς είναι χαμηλότερα στην κατάταξη της ψηφοφορίας από τον Πάνο. Για να δούμε τι θα δούμε