survivor-spoiler-αυτή-η-ομάδα-κερδίζει-σήμερα-το-έπα-60030
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.05.2018 | 21:58

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο

Διάσημοι και Μαχητές θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν στον δύσκολο σημερινό στίβο μάχης, ο μεγαλύτερο μέρος του βρίσκεται μέσα στο νερό και ο στόχος είναι αρκετά δύσκολος.

Μάλιστα το έπαθλο πρέπει να είναι μεγάλο, αφού οι παίκτες των δυο ομάδων ξεσπούν σε πανηγυρισμούς την ώρα που τους το δείχνει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Οι Διάσημοι είναι σε περίοδο φόρμας. Αντιμετωπίζουν το κάθε αγώνισμα σαν να μην υπάρχει αύριο και κερδίζουν. Έχουν φτιάξει ένα μικρό σερί τριών διαδοχικών νικών και θέλουν να το διευρύνουν. Μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα τους βάλει για τα καλά στο τιμόνι της κούρσας του Survivor, ενώ θα ανεβάσει περαιτέρω την ψυχολογία τους.

Οι Μαχητές από την άλλη αυτό τον καιρό δεν είναι καλά. Με δεδομένη την αδυναμία τους στα ματσαρίσματα των γυναικών με την αποχώρηση της Ντάριας και την παραμονή της Ροδάνθης πρέπει να βρουν έναν τρόπο να γυρίσουν το κλίμα. Το σημερινό αγώνισμα δεν τους βολεύει αφού γίνεται σχεδόν όλο μέσα στο νερό και λογικά η Ευη Σαλταφερίδου θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει όλες τις αντίπαλες παίκτριες μόνης της με δεδομένη την αδυναμία της Ροδάνθης.

Ποιος λοιπόν θα κερδίσει σήμερα το βράδυ στο Survivor; Ακόμη σίγουρη διαρροή (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει δεν μπορούμε να σας δώσουμε. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε όμως είναι ότι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν οι Διάσημοι έχουν και σήμερα το προβάδισμα, αν υπολογίσει κανείς την δυσκολία του στίβου και την αδυναμία στα ματσαρίσματα των γυναικών.