survivor-spoiler-αυτή-η-ομάδα-κερδίζει-απόψε-το-έπαθ-60030
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.06.2018 | 21:42

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Πλησιάζουμε στον τελικό και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (10/06) σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού ότι αρχίζει η 48ωρη μεγάλη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Από την έκβαση της ψηφοφορίας και την κατάταξη που θα προκύψει θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό.

Στο χθεσινό αγώνισμα το έπαθλο της άνεσης κατέληξε στους Μαχητές, οι οποίοι φάνηκε πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις της περασμένης εβδομάδας.

Οι «μπλε» έχουν ανεβάσει την ψυχολογία τους και την αγωνιστική τους απόδοση, δίνοντας ένα καλό μάθημα στους αντιπάλους της οι οποίοι μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Μουρούτσου δείχνουν να έχουν χάσει τα πατήματά τους. Οι Διάσημοι λοιπόν στο σημερινό αγώνισμα του Survivor θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο του αγωνίσματος. Ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα σήμερα θα τους φέρει σε δύσκολη θέση σε μια εβδομάδα που ο αγώνας της ασυλίας θα κρίνει παρά πολλά.

Ποιος θα κερδίσει λοιπόν σήμερα;

Σύμφωνα λοιπόν με τις διαρροές η ομάδα που θα επικοινωνήσει με τους δικούς της είναι οι… Διάσημοι, οι οποίοι μάλλον το θέλουν και περισσότερο!