survivor-ο-υποψήφιος-προς-αποχώρηση-η-ποινή-τ-1131098
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.05.2023 | 17:45

Survivor: Ο υποψήφιος προς αποχώρηση, η ποινή του Ατζούν και ο μεγάλος καβγάς

Το βράδυ της Κυριακής και με νέα ώρα (σ.σ. 22:10) επιστρέφει το Survivor All Star και ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό έπαθλο για τον νικητή της ημέρας.

Το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρόβα για τα ατομικά παιχνίδια που δεν θα αργήσουν να ακολουθήσουν και δίνει δώρο ένα αυτοκίνητο. Νικητής του αυτοκινήτου είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ενώ αμέσως μετά τη νίκη του, αναχωρεί για την Punta Cana για να ξεφαντώσει μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τη Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Κόρομι και τον Τάκη Καραγκούνια, αφήνοντας πίσω τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι εντάσεις δεν θα λείπουν από το αποψινό επεισόδιο καθώς κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα έχουν πολύ έντονο καβγά και θα χρειαστεί να μεσολαβήσουν οι συμπαίκτες τους για να τους σταματήσουν. Μάλιστα θα παρακολουθήσουμε τον Τάκη Καραγκούνια να επιτίθεται στον Μάριο Πρίαμο, λέγοντας: «Σε ποιον μιλάς έτσι ρε; Τι με κοιτάς ρε; Γιατί προσβάλλεις, μην με ακουμπάς», φωνάζοντας.

Λίγο μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορεί την παραγωγή του Survivor All Star πως ο αγώνας ήταν στημένος. Η φασαρία που γίνεται αναγκάζει τον Ατζούν Ιλιτζαλί να επέμβει και να προειδοποιήσει τον Μπάρτζη πως αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο θα τον αποβάλει.

Ακολουθεί η πρώτη ασυλία την Δευτέρα (15/5), όπου θα παρακολουθήσουμε τη μπλε ομάδα να νικά μετά από καιρό και δύο αποχωρήσεις παικτών της. Έτσι στο συμβούλιο του νησιού οι κόκκινοι θα ψηφίσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Ο οποίος σύμφωνα με τις διαρροές θα είναι ο Γιώργος Κόρομι. Πράγμα που δείχνει πως αυτή τη φορά η κόκκινη ομάδα δεν ψηφίζει αγωνιστικά. Βέβαια μετά από την αποχώρηση της Ρίας Κολοβού, θα δούμε την Στέλλα Ανδρεάδη να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να κλαίει μιλώντας στο κιου της παραγωγής. Οι δύο παίκτριες ήταν πολύ κοντά από την ημέρα που η Ρία έφτασε στην παραλία της μπλε ομάδας, στηρίζοντας η μια την άλλη σε ό,τι συνέβαινε.