survivor-ηλίας-γκότσης-αν-μιλούσα-στο-αερο-1157905
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.03.2023 | 23:49

Survivor – Ηλίας Γκότσης: «Αν μιλούσα στο αεροπλάνο για την Ελλάδα θα ήταν και άλλοι»

Ο Ηλίας Γκότσης έπειτα από την αποβολή του από το Survivor All Star βρίσκεται στην Ελλάδα. Οι δυο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού – όπως εκείνον της τροφής αλλά και της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο με συνέπεια να αποβληθούν οριστικά από το reality επιβίωσης.

Μάλιστα, με το που ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε στο σπίτι του στην Αθήνα ανέβασε ένα Instagram Story, στο οποίο «κάρφωνε» έμμεσα και άλλους παίκτες του Survivor All Star.

«Και για να το σοβαρέψω, κάπως απότομα. Επειδή με ρωτάτε γιατί δεν μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί ο λόγος είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να εκθέτω ανθρώπους και αν εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα.

Ηλίας Γκότσης: «Αν μου άρεσε να εκθέτω ανθρώπους, στο αεροπλάνο δεν θα ήμουν μόνο εγώ και ο Πιλίδης»

Αυτό που έχει σημασία είναι να προχωράμε, σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα. Όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου – γιατί αν το έχετε καταλάβει εγώ αντέχω ακόμη – αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν τους δικούς μου ανθρώπους και πολλές φορές καλό είναι να βγαίνει η αλήθεια και να τη γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται» τόνισε ο Ηλίας Γκότσης.