survivor-διαρροή-η-ομάδα-που-κερδίζει-απόψ-423368
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.05.2018 | 18:00

Survivor «διαρροή»: Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Eνα νέο συναρπαστικό αγώνα μεταξύ της Ελλάδας και της Ρουμανίας πρόκειται να παρακολουθήσουμε σήμερα, Δευτέρα, στο Survivor. Μετά την ανακατανομή των παικτών στις δύο ομάδες, τις οποίες διαμόρφωσαν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης, οι Έλληνες παίκτες θα πρέπει και πάλι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αντιμετωπίσουν τους ισχυρούς παίκτες της Ρουμανίας.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η νέα ομάδα των Μαχητών νίκησε με μεγάλη διαφορά εκείνη των Διασήμων και απόλαυσε ένα γεμάτο δείπνο και μία βόλτα με αερόστατο, ενώ κοιμήθηκαν ευχάριστα σε ένα καλό ξενοδοχείο.

Όπως είδαμε, ο Νικόλας Αγόρου ένιωσε μία αδιαθεσία, ωστόσο αναμένεται να παίξει κανονικά στο μεγάλο αγώνα με τη Ρουμανία.

Οι παίκτες μας βρίσκονται στην καλύτερη φυσική τους κατάσταση, ενώ, παράλληλα, το ηθικό τους έχει ανυψωθεί. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου, προθερμαίνει τους παίκτες και τους ανεβάζει την ψυχολογία φωνάζοντας δυνατά σαν «Λεωνίδας» του Survivor, «Σπαρτιάτες, ποιο είναι το επάγγελμά σας;», με τους παίκτες να βγάζουν κραυγές νικητών…

Μετά την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Ρουμάνους, οι Έλληνες παίκτες σκοπεύουν να συνεχίσουν με το ίδιο αποτέλεσμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, θα καταφέρουν να βγουν και πάλι νικητές, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές αργότερα.