survivor-χαμός-στον-άγιο-δομίνικο-διακόπτε-1179731
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.05.2023 | 17:30

Survivor – Χαμός στον Άγιο Δομίνικο: Διακόπτεται ο αγώνας

Άλλος ένας καυγάς θα σημειωθεί και σήμερα στο Survivor κατά την διάρκεια του αγώνα ασυλίας.

Όπως έχουμε ήδη δει στο trailer, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης θα έρθουν σε μεγάλη ένταση κατά την διάρκεια του καυγά.

Ένας χαρακτηρισμός του Τάκη προς το πρόσωπο του Νίκου θα κάνει τον δεύτερο έξαλλο! Ο Νίκος θα διακόψει τον αγώνα και θα φωνάζει συνεχώς «Τι είπες; Πες μου τι μου είπες ξανά!».

Το φαβορί αποχώρησης

Η σημερινή ψηφοφορία είναι η πιο αμφίρροπη από όσες έχουν διεξαχθεί έως σήμερα στο Survivor All Star για την αποχώρηση υποψηφίου. Μια ψηφοφορία με τη συμμετοχή τριών υποψηφίων από την ομάδα των Διασήμων, η οποία γνωρίζει την ήττα και στις δύο ασυλίες της εβδομάδας.

Στη ψηφοφορία συμμετέχουν τρεις από τους παίκτες που εκ των πραγμάτων δεν έχουν πιθανότητες για να φτάσουν στην τελική φάση.

Κόρομι, Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά είναι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα οι 4 παίκτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ακούσουν το όνομά τους στις επόμενες 4 αποχωρήσεις.

Όλα δείχνουν ότι η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα είναι ανδρική υπόθεση, καθώς η Μελίνα Μεταξά έχει αποδεδειγμένα ισχυρό κοινό που τη στηρίζει από την Κύπρο και αναμένεται και αυτήν την εβδομάδα να την κρατήσει στο Survivor All Star.

Οπότε, όλα δείχνουν πως Κόρομι και Καραγκούνιας θα δώσουν τη μεταξύ τους μεγάλη μάχη για την αποφυγή της αποχώρησης. Το φαβορί αποχώρησης είναι ο Κόρομι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποιος και αν αποχωρήσει, οι Διάσημοι θα αποδυναμωθούν ακόμα περισσότερο, σε βαθμό τέτοιο που θα υποχρεώσουν την παραγωγή να επισπεύσει τις διαδικασίες μετατροπής του παιχνιδιού σε ατομικό.