survivor-αυτή-η-ομάδα-κερδίζει-την-ασυλία-1131098
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.03.2023 | 19:53

Survivor: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Το Survivor All Star, επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2023 με τη δεύτερη ασυλία. Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star θα δούμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας το οποίο θα κατακτήσουν οι Μπλέ.

Με τη σειρά τους οι Διάσημοι, υποχρεούνται να βγάλουν δύο ακόμα υποψηφίους προς αποχώρηση, φτάνοντας τους τρεις συνολικά.

Αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση

Όπως έχουμε πει ξανά οι νέοι παίκτες δεν ήταν και τόσο ευπρόσδεκτοι στην Κόκκινη Ομάδα. Αυτό φάνηκε όταν άρχισαν όχι μόνο να χάνουν στους αγώνες ασυλίας αλλά και ψηφίζουν μόνο τους νέους παίκτες στα Συμβούλια του Νησιού.

Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Μαρτίου στον «τάκο» από τους συμπαίκτες της.

Σήμερα (6/3) οι Διάσημοι ξαναψηφίζουν. Δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση «κλείδωσε» ότι βγαίνει η Ευριδίκη Παπαδοπούλου ενώ οι παίκτες ψηφίζουν κλασσικά πλέον προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.

Αυτοί κερδίζουν την 3η ασυλία

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στον στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία αύριο, Τρίτη 7 Μαρτίου. Και οι δύο ομάδες παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν και έχουν καλές αποδόσεις με τον ανταγωνισμό ανάμεσά τους να μεγαλώνει.

Αύριο το σκηνικό αλλάζει ξανά. Οι Κόκκινοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μαχητές θα κληθούν να ψηφίσουν τον 4ο υποψήφιο προς αποχώρηση.