το-survivor-αλλάζει-ώρα-και-σήμα-καταλληλότητ-49626
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.07.2018 | 17:13

Το Survivor αλλάζει ώρα και σήμα καταλληλότητας

Νέα δεδομένα θα ισχύσουν για τον νέο κύκλο του Survivor.

Μπορεί τα επεισόδια των δύο πρώτων σεζόν να ξεκινούσαν στην εμπορικότερη ώρα της prime time, τώρα όμως το ΕΣΡ ακονίζει για τα καλά τα νύχια του για τυχόν παραβάσεις.

Σύμφωνα με απόφαση που πάρθηκε από το ΕΣΡ στις 27 Νοεμβρίου 2017 και δημοσιεύτηκε τώρα ύστερα από 8 μήνες, η ώρα μετάδοσης του Survivor αλλάζει τις Παρασκευές και τις Κυριακές, κάτι που ΣΚΑΪ και Acun Ilicali δεν ήθελαν με τίποτα.

Σύμφωνα με την απόφαση, το πρόγραμμα θα ξεκινά πλέον στις 22:00 και όχι στις 21:00, με διαφορετική μάλιστα σήμανση. Η σήμανση αλλάζει από «κατάλληλο για όλους» σε «κατάλληλο – επιθυμητή η γονική συναίνεση», κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει και τις εμπορικές συμφωνίες του σταθμού.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το κανάλι του Φαλήρου, το Survivor δεν θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας μιας και ο τελευταίος κύκλος ήταν σαφώς πεσμένος σε νούμερα από τον πρώτο, πράγμα που σημαίνει πως το προϊόν… κούρασε.

Έτσι, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να βάλει τα δυνατά του να πείσει τον Τούρκο παραγωγό να καθυστερήσουν την τρίτη σεζόν προκειμένου το τηλεοπτικό κοινό να τον απολαύσει με περισσότερη όρεξη…

Πηγή: dailymedia.gr