survivor-all-star-ο-κώστας-παπαδόπουλος-είναι-ο-4ος-υπ-1131098
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.02.2023 | 08:54

Survivor All Star: Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο 4ος υποψήφιος

Περιχαρείς για τη μεγάλη τους νίκη κατέφθασαν στο επεισόδιο της Τρίτης (7/2) στο Survivor All Star οι Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού ύστερα από δύο εξαιρετικά δύσκολες εβδομάδες χωρίς φαγητό και ασυλίες. Παρότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό οι κόκκινοι, δεν τα κατάφεραν και έχασαν με 10-9.

Αυτή η εξέλιξη ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν οι Μπλε γιατί οι απανωτές χασούρες έκαναν μεγάλο κακό στην ομάδα με γκρίνιες και ομηρικούς καβγάδες για το ποιος και τι ευθύνεται.

Ο άθλος τους έφερε πίσω τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους, αλλά και το χαμένο τους χιούμορ.

Ενδεικτικά ήταν τα αστειάκια του Βασάλου για την ποσότητα φαγητού στο έπαθλο που πήραν.

«Η ποσότητα ήταν για κουνούπια, τρώω 10 αβγά το πρωί 10 το βράδυ»

Μετά την ψηφοφορία ο Γιώργος Λιανός πήρε την κάλπη στα χέρια για την ανακοίνωση του ονόματος που θα ολοκληρώσει την υποψήφια τετράδα προς αποχώρηση.

Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ισχύει ο κανόνας των τριών για τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να πρέπει να βγει άντρας στον τάκο.

Με την πλειοψηφία των ψήφων τέταρτος στον τάκο – είχαν προηγηθεί οι υποψηφιότητες των Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη – βγήκε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Αυτό έφερε σχόλια στον πάγκο των Διάσημων που η γνώμη τους ήταν ότι οι Μπλε έστησαν ένα μεγάλο πηγάδι πριν από την ψηφοφορία και συζήτησαν να ρίξουν στον τάκο τον ζαχαροπλάστη.