survivor-all-star-αφήνουν-γκοφρέτες-και-μπέργκερ-σ-1131180
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.02.2023 | 20:29

Survivor All Star: «Αφήνουν γκοφρέτες και μπέργκερ στους παίκτες»

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις για το Suvivor All Star, όπου οι ντόπιοι φέρονται να αφήνουν φαγητά για τους παίκτες του ριάλιτι. Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε εκνευρισμένος από τον Άγιο Δομίνικο όταν ανακάλυψε ότι κάποιοι συμπαίκτες του τρώνε φαγητά που τους δίνουν ντόπιοι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή, υπάρχει ένα δέντρο που τους αφήνουν γκοφρέτες, χυμούς ακόμα και μπέργκερ.

Ο μισθοφόρος, σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Alpha, φέρεται να το γνωστοποίησε στην παραγωγή και έθεσε μεγάλο ζήτημα, ωστόσο δεν υπήρχε δυνατότητα να αποβληθούν κι άλλοι παίκτες, καθώς είχαν ήδη τιμωρηθεί με αποβολή η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Για το λόγο αυτό, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι έκανε λόγο για «τσίρκο» στον Άγιο Δομίνικο. Σημειώνεται ότι με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε σήμερα ότι «οι μπλε τρώνε» παρά τις συνεχόμενες ήττες τους στο Survivor All Star.