survivor-3-spoiler-αυτοί-είναι-οι-δύο-παίκτες-που-περν-580492
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.06.2019 | 19:23

Survivor 3 spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που περνούν στον τελικό

Όσο πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του Survivor 3, τόσο φουντώνει η αγωνία των τηλεθεατών για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς θα αναμετρηθούν σε μία δύσκολη δοκιμασία διεκδικώντας μία πολυπόθητη θέση στον τελικό. Το ριάλιτι επιβίωσης θα ρίξει αυλαία την Κυριακή 30 Ιουνίου, με τον τελικό να μεταδίδεται ζωντανά από την Αλικαρνασσό.

Survivor 3 spoiler: Οι δύο παίκτες που θα πάνε στον τελικό

Η ώρα του ημιτελικού έφτασε και τα spoiler για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Survivor 3 έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Έτσι, όπως όλα δείχνουν από την ελληνική ομάδα την πρόκριση θα πάρει η Κατερίνα Δαλάκα, ενώ από την τουρκική το έπαθλο θα το διεκδικήσει η Σεντά, σε έναν τελικό που θα είναι γυναικεία υπόθεση. Την Κυριακή, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ. Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor.