super-league-αναστολή-έως-τις-24-4-ανοιχτή-η-οριστι-491447
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.04.2020 | 19:37

Super League: Αναστολή έως τις 24/4 – Ανοιχτή η οριστική διακοπή

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League. Αυτό που αποφάσισαν είναι παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος έως τις 24 Απριλίου. Τότε θα παρθεί η απόφαση για τη συνέχιση του πρωταθλήματος και ανάλογα με το πώς θα προχωρήσει η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού.

Μέχρι τις 24/4 παίρνει παράταση η αναστολή του πρωταθλήματος

Στη συζήτηση που έγινε μεταξύ των εκπροσώπων των 14 ΠΑΕ προτάθηκε από τον Παναθηναϊκό η οριστική διακοπή της διοργάνωσης (αίτημα με το οποίο συμφώνησαν οι Άρης, Παναιτωλικός και Πανιώνιος).

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, συμφώνησε σε μια τέτοια λύση εφόσον δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα έδινε τη συγκατάθεσή του για τη συγκεκριμένη λύση, με προϋπόθεση ότι θα υπάρξει πρωταθλητής.

Μέχρι τότε θα έχουμε το working group, με τη συμμετοχή ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Λάρισας και Ατρόμητου. Εκεί θα εξετάζονται όλα τα δεδομένα και μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας θα επανεξεταστεί η κατάσταση ώστε να υπάρξει οριστική λύση από τη διοργανώτρια, που ίσως να είναι και η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.