super-κική-έπαθα-σοκ-στα-κρατητήρια-μου-ξα-1149929
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.03.2023 | 11:34

Super Κική: «Έπαθα σοκ στα κρατητήρια, μου ξαναβγήκε κατάθλιψη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ παραχώρησε η Super Κική μιλώντας για την σύλληψή της μετά την καταγγελία για βίαια συμπεριφορά και ξυλοδαρμό που έγινε από την ίδια και φίλη της από πρώην σύντροφο της τελευταίας.

«Με τον αντίδικο ήμασταν φίλοι κάποτε και ξεκινήσαμε και μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης. Ζήλευε πάρα πολύ που άνοιξα το μαγαζί με την κουμπάρα μου. Ήταν πρώην σύντροφός της. Ξεκίνησε να μπαίνει μέσα, να μας τραμπουκίζει και να σπάει τζάμια. Δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε. Πηγαίναμε στην Αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», ανέφερε η influencer

«Μετά έγινε ο ξυλοδαρμός… άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Και όταν μας πήραν στα κρατητήρια, έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα ξαναβρεθώ μετά από χρόνια κρατούμενη. Δεν είχε νερό, ούτε φως… πίσσα, μπουντρούμι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Καθίσαμε τρεις μέρες στα κρατητήρια, γιατί ο αντίδικος είπε ότι του κλέψαμε τα κλειδιά και το κινητό… οπότε η ληστεία πιάνεται για κακούργημα. Πολύ έξυπνο», συνέχισε η Super Κική.

«Όταν μας είπαν ότι ξαναμπαίνουμε κρατητήρια, εκεί παραδώσαμε τα όπλα. Και να ‘χουμε και τον κάθε πικραμένο να βγαίνει στα κανάλια να λέει τα δικά του. Εμένα δεν με ρώτησε κανένας αν είμαι καλά, που ήταν τέρμα άκυρο αυτό που πέρασα», επισήμανε η Instagramer.

«Νιώθω φόβο, μου ξαναβγήκε η κατάθλιψη, ενώ κάπως είχε ξεπεραστεί λίγο. Πήγα και σε άλλο ψυχολόγο και νιώθω ότι η ζωή μου είναι απαίσια», κατέληξε η Super Κική.