στράτος-τζώρτζογλου-για-ποιον-λόγο-δε-905881
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.06.2021 | 11:25

Στράτος Τζώρτζογλου: Για ποιον λόγο δεν τον παντρεύτηκε η Σοφία Μαριόλα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Θέμη Γεωργαντά στο «εξομολογητήριο» του τελευταίου, την εκπομπή του «After Dark» στο Σκάι με την ευκαιρία της συμμετοχής του στη «Φάρμα».

Ο ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια απασχόλησε πολλές φορές την επικαιρότητα χάρη στον «θυελλώδη» έρωτά του με την Σοφία Μαριόλα με την οποία αντάλλαξαν όρκους το καλοκαίρι του ’19 στα Χανιά, μίλησε για τα όσα «σέρνουν» στη σύντροφό του στα social media και αλλού με αφορμή τον γάμο τους.

«Έβλεπαν τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, ως παλιμπαιδισμό, ως τρέλα. Ότι εκείνη ήρθε για τα λεφτά μου. Λέω, ρε παιδιά, ελάτε να δείτε πόσα χρωστάω στην εφορεία για να καταλάβετε πόσα λεφτά έχω. Μια ξανθιά Μπάρμπι που έκανε επιλογή να πάρει έναν τύπο με χρέη, εικοσιπέντε χρόνια μεγαλύτερό της γιατί δεν το ‘χουν οι ξανθιές» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος δεν κρύβει ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε σημείο κάποιες φορές να μην έχει να καλύψει βασικές ανάγκες, όπως το νοίκι του.

«Στη “Φάρμα” πήρα τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για μια δουλειά» αποκάλυψε ο Στράτος στον παρουσιαστή, όταν αυτός θέλησε να μάθει το μεγαλύτερο ποσό που πήρε ποτέ για μία δουλειά.

Και διευκρίνισε: «Μην με παρεξηγήσετε. Δεν μιλάμε για “πολλά” λεφτά» αλλά σίγουρα για περισσότερα από αυτά με τα οποία αμείβεται ως ηθοποιός.