στον-πάγο-η-έρευνα-για-την-επίθεση-με-779384
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.10.2020 | 08:42

Στον «πάγο» η έρευνα για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα

Σε προσωρινή παύση μπήκε η έρευνα της υπόθεσης επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, εξαιτίας της αλλαγής σκυτάλης του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», το καλοκαίρι του 2020 ο 17ος τακτικός ανακριτής Ιωάννης Ασπρογέρακας συμπλήρωσε πενταετία στη συγκριμένη θέση, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί -όπως ορίζεται- από άλλο πρόσωπο. Έτσι, η δικογραφία της επίθεσης σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας από την 35χρονη Ε.Κ. περνάει πλέον σε γυναικεία χέρια. Ο λόγος της καθυστέρησης που σημειώνεται κάθε φορά όταν μια υπόθεση αλλάζει χέρια, δεν είναι άλλος από την ανάγκη μελέτης της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από τον προηγούμενο λειτουργό.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη αναμένεται η διαβίβαση νέων στοιχείων από τις αστυνομικές αρχές, που προκύπτουν από τα πορίσματα και τους ελέγχους των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι ειδικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έβαλαν στο μικροσκόπιό τους τα κινητά και το λάπτοπ της 35χρονης και ανακάλυψαν αρκετά επιβαρυντικά στοιχεία, μόλις κατάφεραν να ανακτήσουν τα διαγραμμένα αρχεία της.