Στον Ευαγγελισμό ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος με σοβαρό πρόβλημα υγείας - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
14
Μάρτιος
Back

Στον Ευαγγελισμό ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στον Ευαγγελισμό εισήχθη ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος, καθώς δεν μπορούσε να σιτιστεί. Οι γιατροί τον έχουν υποβάλλει σε εξετάσεις για να δουν τι συμβαίνει με την υγεία του. O κ. Βλάχος είχε πρόσφατα περάσει δύο σοβαρά ισχαιμικά επεισόδια, τα οποί κατάφερε να ξεπεράσει και επέστρεψε, μάλιστα, και στην σκηνή του Θεάτρου στην παράσταση “Οίκος Ευγηρίας η ευτυχισμένη Δύση”.

Την είδηση για την εισαγωγή του στον Ευαγγελισμό την έκανε γνωστή ο γιος του Ηρακλής με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η ανάρτηση αποτελείται από μία φωτογραφία του πατέρα του και ένα κείμενο, το οποίο λέει τα εξής:

“Ο Πατέρας μου Ανέστης κλήθηκε να λάβει έναν δύσκολο ρόλο, αυτή την φορά ρόλο ζωής, βρίσκεται στον Ευαγγελισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια του Θεού ότι θα βγεί νικητής και θα είναι γρήγορα κοντά στα παιδιά του και στα εγγόνια του
Οι ευχές σας, η αγάπη σας και οι προσευχές σας είναι με βεβαιότητα πολύτιμες
❤️ Πατέρα απέδειξε ακόμα μια φορά πόσο δυνατός είσαι”

Η ανάρτηση του γιού του Ηρακλή:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!