στον-ανακριτή-ο-aρχιμανδρίτης-που-έστε-1189008
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.06.2023 | 09:56

Στον ανακριτή ο Aρχιμανδρίτης που έστελνε άσεμνο υλικό σε 12χρονο

Αποτροπιασμό αλλά και σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον 40χρονο ιερέα από την Ερμιονίδα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς έστειλε μήνυμα με άσεμνο και χυδαίο βίντεο σε ένα 12χρονο αγόρι.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι έστειλε στον 12χρονο μέσω social media, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιερέα, το τελευταίος διάστημα συνομιλεί με τέσσερις ενήλικους άνδρες.

Το κινητό και οι υπολογιστές του ιερέα έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Φαίνεται μάλιστα πως το κινητό έχει άσεμνο περιεχόμενο και όπως φαίνεται μέσω της διασταύρωσης στων στοιχείων οι Αρχές εξετάζουν εάν το περιεχόμενο αυτό έχει σταλεί σε ανήλικους ή και σε ενήλικες.

Η μητέρα του 12χρονου ισχυρίζεται ότι στο παρελθόν υπήρχε παρόμοιο περιστατικό με ανήλικο αγόρι, όμως σε εκείνη την περίπτωση δεν είχε γίνει επίσημη καταγγελία και η υπόθεση δεν είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως», είπε η μητέρα του ανήλικου.

Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή

Ο ιερέας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου, όπου πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Η δικογραφία, που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για προσβολή γενετήσιας πράξης σε ανήλικο.