στο-θέατρο-με-τον-σύντροφό-της-η-αικατε-545280
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.02.2020 | 09:01

Στο θέατρο με τον σύντροφό της η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (φωτο)

Στο Εθνικό Θέατρο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου όπου παρακολούθησε την παράσταση «Μαθήματα Πολέμου», μαζί με το σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την εκλογή της ως νέας Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κυρία Σακελλαροπούλου δεν είχε ειδοποιήσει νωρίτερα τους ανθρώπους του Εθνικού Θεάτρου οι οποίοι ενημερώθηκαν για την επίσκεψή της μόλις λίγα λεπτά πριν την έναρξη της παράσταση! Γεγονός που δείχνει πως η ίδια δεν επιθυμούσε να γίνει κάτι ιδιαίτερο για την υποδοχή της αλλά επέλεξε να παρακολουθήσει την παράσταση ως μία απλή πολίτης.

Κατά την άφιξή της τήν υποδέχτηκε ο Γιάννης Λιγνάδης ο οποίος υπογράφει την μετάφραση του έργου και εν συνεχεία κάθισε δίπλα στο ζευγάρι και παρακολούθησαν μαζί την δίωρη παράσταση.

Η απλότητά της κυρίας Σακελλαροπούλου, εξάλλου, διαφάνηκε ξεκάθαρα, και από τους φιλικούς τόνους στους οποίους κινήθηκε η επικοινωνία της τόσο με τον κόσμο που την πλησίασε για την συγχαρεί όσο και με τους συντελεστές της παράστασης τους οποίους επισκέφθηκε, μετά το φινάλε, στα παρασκήνια. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα πολιτισμού αλλά και για κάποια από τα δικά της σχέδια που αφορούν στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σακελαροπουλου2