στο-σκοτάδι-οι-έρευνες-για-την-εξαφάνι-607427
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2019 | 11:56

Στο σκοτάδι οι έρευνες για την εξαφάνιση της 59χρονης στη Λάρισα

Δύο εβδομάδες έχουν συμπληρωθεί από τη μέρα που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λάρισα η Βάσω Σιλεβίστα – Κουκουνασούλη και ακόμα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Η 59χρονη μητέρα, η οποία ζούσε μόνιμα στη Λάρισα με τον σύζυγό της, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμίας Τάκη Σιλεβίστα, χάθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στη θεσσαλική πόλη όπου είχε πάει για να κανονίσει κάποια οικογενειακά θέματα.

Την περασμένη Κυριακή σταμάτησαν προσωρινά οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό της στον Πηνειό και στην ευρύτερη περιοχή, αν και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της, χωρίς, ωστόσο, να έχει κάποιο καινούργιο στοιχείο που θα την βοηθήσει να φτάσει κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Οι αστυνομικοί εναποθέτουν τις ελπίδες τους στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις της 59χρονης, όταν αρθεί το απόρρητο στο κινητό της τηλέφωνο.

Το τελευταίο άτομο που μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο ήταν μία φίλη της από τη Λαμία, με την οποία δεν είπαν κάτι ιδιαίτερο και έπειτα το τηλέφωνο έκλεισε.

Στο μεταξύ, η αγωνία των συγγενών της αγνοούμενης έχει χτυπήσει “κόκκινο” καθώς νιώθουν σαν να έχει ανοίξει η γη και να κατάπιε την αγαπημένη τους. Την ημέρα της εξαφάνισης της φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκή μπλούζα και καφέ μπουφάν.

Ο αδελφός της, Ηρακλής, ήταν από τους τελευταίους που τη συνάντησαν καθώς είχαν καθίσει μαζί στο οικογενειακό τραπέζι και στη συνέχεια τη γύρισε με το αυτοκίνητο του στο πατρικό τους, στην περιοχή Άγιος Χαράλαμπος στη Λάρισα.